Home > Tips Aanbouw Keukens

Tips aanbouw van uw keukens

slice_tips

U bent toe aan een nieuwe keuken en u wilt deze zelf installeren, dan vindt u hier enkele handige tips om uw klus snel en goed te laten verlopen.

  1. Voor het instaleren van een keuken geschikt voor de tropen heeft u in de eerste plaats vochtbestendige panelen nodig. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw keuken.
  2. Bent u links- of rechtshandig dan dient u hiermee rekening te houden bij het plaatsen van de koelkast, zodat u voldoende ruimte heeft voor het links- of rechts openslaan van de deur.
  3. Voor de aanschaf van de keuken is het verstandig om eerst uw stijl te bepalen. U kunt hierbij combineren met kleuren, materialen, accessoires, apparatuur, opbergoplossingen.
  4. De keukenruimte dient vooraf goed opgemeten te worden en vergeet u niet rekening te houden met de plek van fornuis en koelkast alsmede de plaats waar de ramen en deuren zich bevinden.
  5. Door te combineren met systemen en accessoires, is het o.a. mogelijk om functionaliteit te combineren met gezelligheid. Bijvoorbeeld door de ruimte zo te benutten dat U een plaats in de keuken creëert die kan dienen als verlenging van Uw woonkamer.
  6. Voor het monteren van de keuken dienen alle aansluitingen op de juiste plek aanwezig te zijn, zoals aansluiting op afvoer, leidingen en stopcontacten.

Bij ons vindt u al uw materialen om uw keuken naar eigen wens en smaak in te richten zoals o.a.:

Ni-Ké keukenaccessoires zijn van top europese merken zoals Blum, Peka en Hettich.

Ons adres is Hoek Granaatstraat 2 / Kristalstraat in Paramaribo Noord. Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken, bel ons op +597 452344 of email ons op ni-ke@sr.net voor meer informatie.