Home > Onze producten > Spoelbakken

Stainless steel Spoelbakken

spoelbakken_res

Wij hebben een uitgebreid assortiment stainless steel spoelbakken en wasbakken van het kwalitatief europees merk Rodi Sinks. Bij meer dan de helft van de werkzaamheden in de keuken gebruikt u de spoelbak, daarom is het van belang dat u een goede keus maakt bij het uitzoeken van de spoelbak. De spoelbak is nodig voor het afwassen, handen wassen, groenten afspoelen en veel meer kort gezegd elke dag gebruikt u veelvuldig uw spoelbak. Om deze reden wordt de spoelbak ook wel het hart van de keuken genoemd. Wij van Ni-Ké vinden het daarom belangrijk dat de spoelbak gemaakt is van duurzame, sterke en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Onze spoelbakken en wasbakken zijn direct leverbaar uit voorraad leverbaar. Bij ons vindt voor elke keuken een geschikte spoelbak of wasbak die past bij het concept van uw keuken .

Waarom kiezen voor een stainless steel spoelbakken en wasbakken:

De spoelbakken en wasbakken zijn verkrijgbaar in diversen modellen zoals o.a. enkel bak, dubbele bak, diverse opzetranden en gleuven. Deze randen en gleuven zorgen ervoor dat het water op het aanrechtblad netjes wordt teruggevoerd in de spoelbak.

Ons adres is Hoek Granaatstraat 2 / Kristalstraat in Paramaribo Noord. Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken, bel ons op +597 452344 of email ons op ni-ke@sr.net voor meer informatie.