Home > Onze producten > Meubelbeslag Pull Out systemen

Meubelbeslag 

meubelbeslag en pullout

Meubel en keuken beslag

Sinds 2009 is Ni-Ké Meubel & Interieur accessoires de speciaalzaak voor keukenbeslag en meubelbeslag. Ons keukenbeslag en meubelbeslag collectie is heel erg uitgebreid en van gerenommeerde europese merken dus kwaliteit gegarandeerd. Van de meest simpele tot de meest luxe meubelbeslag en keukenbeslag, indien we iets niet in huis hebben kunnen we altijd met u samen zoeken naar een alternatief of een oplossing.

Als u op zoek bent naar een roede, handgrepen, stelpoten, sierpoten, schapdragers en veel meer voor uw nieuwe keuken of meubel dan moet u bij Ni-Ké Meubel & Interieur accessoires zijn . Op voorraad hebben we altijd pullout systemen(kruidenrek) en hoek oplossingen van de merken Peka en Vibo. de pullout systemen worden geleverd met zacht sluitende geleiders of wel softclose.

Vanzelfsprekend staat het Ni-Ké Meubel & Interieur accessoires -team voor u klaar om u verder te helpen bij het uitzoeken van de juiste meubelbeslag en keukenbeslag voor uw keuken of meubel.

Ons adres is Hoek Granaatstraat 2 / Kristalstraat in Paramaribo Noord. Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken, bel ons op +597 452344 of email ons op ni-ke@sr.net voor meer informatie.