Home > Onze producten > Ladesystemen

tbx_antaro (1)

Ladesytemen

Bij ons kunt u ook terecht voor softclose ladesytemen en geleiders, maar ook wel voor TIP-ON geleiders van het welbekend en kwalitatief merk BLUM. De softclose systemen zorgen voor een geruisloos en zacht sluitende lade. De TIP-ON systemen maken het mogelijk om greeploze lades te open met een zacht duwtje tegen het front. Beide systemen zijn kwalitatief en makkelijk in gebruik.

Softclose lades (BLUMOTION)

TANDEMBOX antaro lade systeem

TANDEMBOX antaro van Blum staat voor stevig en geruis en moeite-loos sluiten. De TANDEMBOX antaro van Blum is hoekig van vorm. Deze lade heeft verschillende toepassings mogelijkheden; besteklade, hoge lade met reling of als gesloten geheel met inschuifelement. Alle componenten zijn qua kleur op elkaar afgestemd en zijn van hoge kwaliteit.

METABOX lade systeem

METABOX lade is een lade systeem die bestaat uit heel weinig componenten. Het beproefde lade systeem is geschikt voor de tal van toepassingen in keukens, inkomhallen, badkamers, op kantoor en zelfs voor winkels. Goede kwaliteits materialen en zorgvuldige verwerking zorgen voor stabiliteit tot een maximale belasting van 25 kg en een maximale breedte van 1000mm.

TANDEM geleider

TANDEM geleider van Blum is een verdekte geleider voor houten lades zodat u het maximale van u houten lade kan zien. De TANDEM geleider van Blum is ook uitermate geschikt voor normale lade gebouwd uit spaan of MDF platen. De TANDEM geleider levert een goede loop en groot bedieningscomfort in alle woonruimtes. Deze geleider van Blum zorgt ook voor dat zwaar beladen voorraadladen soepel en geruisloos lopen met een heel hoge uithangstabiliteit.

Ons adres is Hoek Granaatstraat 2 / Kristalstraat in Paramaribo Noord. Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken, bel ons op +597 452344 of email ons op ni-ke@sr.net voor meer informatie.