Home > De Leveranciers

Onze leveranciers

slice_leveranciers

Blum

Al jarenlang is Ni- Ké meubel & Interieur accessoires de officieele vertegenwoordiger en leverancier van Blum producten en artikelen in Suriname. Bij ons kunt u terecht voor Scharnieren, ladegeleiders, ladesystemen, meubelbeslag en vele accessoires. De beslagoplossingen van Blum maken van het openen en sluiten van meubels een belevenis en verder wordt ook het bewegingscomfort verhoogd in de hele woning, maar vooral in de keuken.

 Peka

Peka is een van de europese marktleiders op het gebied van apothekerskasten, pull-out hoek oplossingen en pull-out units. Met een voortdurende stroom nieuwe producten en meer dan 50 gepatenteerde toepassingen is Peka een toonaangevende partner voor innovatieve ondernemingen in de meubelmarkt.

 Hettich

Hettich een producent van hoogwaardige keuken accessoires en keuken beslag. Ni- Ké meubel & Interieur accessoires is ook wederverkoper van Hettich producten . De handgrepen, stelpoten, schapdragers, roede en roede houders etc. zijn een greep uit de producten van Hettich. De voorgenoemde producten zijn allemaal verkrijgbaar bij Ni- Ké meubel & Interieur accessoires.

Rodi Sinks

RODI SINKS is een metaalbewerkings bedrijf waarvan de activiteit; de productie en de afzet van hoogwaardige roestvast wasbakken en aanverwante accessoires is. RODI SINKS presenteert zich op de nationale markt met een sterk en geconsolideerde standpunt betreffende dit type van producten. De producten van RODI SINKS worden verkocht in Europa, sommige landen in Midden- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Oost-Europese markten. RODI SINKS is momenteel een synoniem van technologie, innovatie, kwaliteit en design. Een gerenommeerd merk die het mogelijk maakt om een breed scala van exclusieve en grote functionaliteit producten die voor verschillende types van installatie en oplossingen te leveren.

Ons adres is Hoek Granaatstraat 2 / Kristalstraat in Paramaribo Noord. Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken, bel ons op +597 452344 of email ons op ni-ke@sr.net voor meer informatie.